Bijuterii pentru par? 

Beauty

Iubesc accesoriile de par deoarece la fel ca si celelalte bijuterii, dau un plus de frumusete locului in care sunt asezate.

Ele reusesc de multe ori sa transforme o coafura simpla, caracterizata prin banalitate, intr-una care produce efectul de WOW.
Am ales sa va arat cat de simplu ne putem realiza o coafura care nu exprima nimic, intr-una cu care putem aparea si la cele mai fancy petreceri, doar ajutandu-ne de o bijuterie pentru par.

January 22 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM