Project Nr 1 - Black Swan

Beauty

Am decis ușor, ușor să vă fac cunoscute câteva din ședințele foto realizate de Mihai în anii trecuți, la care mi-am adus și eu aportul atât prin vestimentație cât și prin machiajul și coafura modelului.

Lalele negre pe cât sunt de neobișnuite, pe atât sunt de frumoase. Profitând că sezonul lor era aproape pe sfârșite ne-am facut curaj și le-am transformat din simple lalele într-o coroniță care se armonizează perfect, zic eu, cu ținuta Dianei.

Machiajul ochilor s-a dorit a fi unul natural, în nuanțe pământii, și suficient de accentuat pentru a putea fi surprins în fotografii, alături de un ruj roșu care a întregit imaginea acestuia. Buclele blonde și lejere, nefixate cu nici un artificiu cosmetic, au conferit un aer copilaresc modelului realizându-se un contrast frumos cu restul ținutei.

Mai jos puteți vedea părticele reprezentate de fotografii din cadrul ședinței foto. ^_^

March 20 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM