Bride Look

Beauty

Imi plac foarte tare miresele si ma emotionez de fiecare data cand vad una. Stiu ca atunci traieste momentul in care acel DA ii schimba intregul parcurs al vietii.

Am incercat sa creez cu ajutorul Otiliei , modelul meu, un ideal al miresei perfecte in ochii mei. Am optat pentru o coafura romantica,cu suvite rebele dar totodata aranjate, un coc din bucle intortochiate, completat frumos cu un accesoriu de par Nattaly.

Machiajul ochilor am ales sa il realizez in nuante pamantii menite sa acentueze verdele frumos al ochilor, la care am adaugat un plus de lumina in coltul intern. Pentru buze am optat pentru o nuanta de rosu, deoarece imi doream un plus de culoare care sa intregeasca intregul look.

Voi cum vedeti mireasa perfecta?

April 18 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM