Cum am inceput? 

Beauty

Lucia a fost printre primele mele modele in incercarea de a realiza machiaje si coafuri care nu au fost stabilite in prealabil printr-o programare.

Desi realizata de ceva mai multi ani, 5 cel putin, aceasta sedinta foto a fost inceputul meu in ceea ce-mi doresc sa urmeze. Chit ca nu maiestream pe atunci arta machiajului cum mi-as fi dorit, mi-am imaginat si am faurit pentru Lucia un look care sa o reprezinte.

Am vrut ca intregul look sa fie bazat pe simplitate si sa reflecte inocenta. Machiajul ochilor a fost realizat in nuante de roz si mov, asezate in asa fel incat sa nu acopere, ci sa accentueze frumusetea ochilor. Parul a luat forma catorva buclisoare lejere, potrivite pentru a se completa frumos cu acea coronita realizate din flori naturale.

Imi amintesc de sedinta asta cu drag si ma bucur ca hoinarind printre fisierele cu poze din anii trecuti descopar lucruri si oameni minunati cu care am lucrat.

January 23 2019 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM