Imaginati-va doar

Travel

Imaginati-vă doar... un loc care îndeamnă la liniște, unde natura e neatinsă de modernismul contemporan.
Imaginați-vă doar... un loc în care privind în jur poți vedea înălțându-se culmile mândre ale Munților Bucegi, stâncile albe ale Pietrei Craiului și pădurile proaspăt înverzite ale Vârfului Postăvaru.

Imaginați-vă doar... să poți vedea cerul atât de aproape încât să simți că îl poți atinge.

Imaginați-vă doar... cum ar fi să poți respira aerul curat la o altitudine de 1100 metri, departe de poluarea cruntă a lumii de jos.

Imaginați-vă doar... o pensiune la care, fie că mergi cu familia ori cu prietenii, mereu vei găsi ceva de făcut care să-ți transforme șederea într-una de neuitat.

Imaginați-vă doar... cum ar fi să mergi cu copiii și sa îți dai seama că ei au parte de un loc special pentru ei de joacă.

Imaginați-vă doar... cum e să îți petreci timpul într-o sală unde este o masă de tenis, de biliard și alte accesorii de petrecere a timpului liber, după ce te-ai bucurat de natură.
Imaginați-vă doar... cum e să te trezești dimineața și să vezi cum soarele răsare printre munți de la balconul camerei tale.
Imaginați-vă doar... cum e să faci saună și să privești în același timp Masivul Piatra Craiului.

Noi nu doar că ne-am imaginat, ci am și trăit cele expuse (exceptând partea cu locurile de joacă pentru copii ^_^) .
A fost o experiență în care ne-am bucurat cu adevărat de tot ceea ce ni se înfățișa în fața ochilor.
Începând cu drumul pe care l-am luat ca pe o aventură gândindu-ne la destinație, profitând de vremea care a ținut cu noi, și încheind cu o dimineață superbă mângâiați de raze, totul a fost de vis. 

May 9 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM