La pas prin alte vremuri

Travel

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la Targul De Craciun si am decis sa poposim ceva vreme si la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.
Vazusem intr-o reclama de la Vodafone cred, o moara de vant cu totul si cu totul speciala. M-am tot intrebat unde ar putea fi pentru ca nu semana cu nimic ce vazusem pana atunci. Si am descoperit!

Este un loc numit Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, situat in rezervatia naturala "Dumbrava Sibiului", pe șoseaua de legătură între Sibiu și Rășinari, la 3 km de oraș. Este locul in care te intorci in timp, descoperind la fiecare pas imagini din viaţa tradiţională rurală românescă. De-a lungul celor 10 km de alei am descoperit gospodării ţărăneşti, ateliere, bisericuţe de lemn, troiţe, mori de apă şi de vânt.

Biletul de intrare pentru adulţi este 17 lei /persoană iar pentru sudenti doar 3,50 lei/persoana. Asa ca cei care inca mai sunteti studenti merita sa profitati.
Desi eu am mers cu gandul sa vad moara aceea de vant, am avut ocazia sa descopar locuri cu mult mai frumoase. Muzeul este situat pe malul unui lac superb, care iti ofera o priveliste minunata asupra locului. Am vazut si barci ancorate la malul lacului, tragand de aici concluzia ca in sezonul cald se pot folosi.
Am postat mai jos cateva poze care sa arate franturi din ceea ce am putut noi admira.

Octomber 16, 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

Follow me
Thank you

INSTAGRAM