Lady Pink

Beauty

Fiindca in ziua de azi nu doar mireasa se coafeaza si aranjeaza, am creat in look potrivit pentru momentele cand trebuiesa participam la un eveniment si un simplu pieptanat, un ruj si un rimel nu sunt suficiente.

Pentru Monica, modelul meu din cadrul acestui proiect, am ales o paleta de culori mai variata, optand pentru un machiaj al ochilor ceva mai colorat, care a adus impreuna nuante de turcoaz, mov si chiar nuante pamantii care au ajutat la realizarea trecerii dintre culori.

Profitand de parul lung al modelului am ales realizarea unei impletituri, ajutata de mini elastice, accesorizata cu un frumos accesoriu Natttaly.

April 18 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM