MEET ME

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face. Meet Mihai Medves! :D

Hello!

De mica am cochetat cu domeniul frumusetii, iar bucuria cea mai mare o resimt atunci cand arta machiajului se imbina armonios cu un chip si scoate ce e mai frumos din trasaturile acestuia, aducand bucurie pe chipul celei care il poarta.

Daaar, inainte de a ma apuca de a maiestri ajutata de pensulele si farduri, am inceput prin a impleti codite vecinelor si surorii mele, dezvoltand inca de pe atunci o pasiune ce are de-a face cu podoaba capilara. Am avut si exemplu in familie, asa ca eram pe drumul cel bun!
Si iata-ma astazi cu o titulatura ce are Makeup Artist & Hairstylist in coada. Tot ceea ce fac, fac din pasiune si cred ca acesta este secretul implinirii in aceasta viata!
Sunt om mare și om mic în același timp, apelând încă la gesturile copilărești pentru a evada din labirintul cotidian. Am descoperit avantajele zâmbetului în multe momente din viața mea, considerându-l totodată și cel mai frumos machiaj.

Acest blog reprezintă inca una din pasiunile mele, locul in care imi care astern cuvintele si ideile, sfaturile si trucurile de beauty, jurnalele de calatorie, parte din munca mea si orice consider ca merita sa impart cu voi.

Follow me
Thank you

INSTAGRAM