Descoperind frumusetile Palatului Brukental

Travel

Atunci cand avem in pic de timp si vrem sa iesim din monotonia muncii zilnice, ne urcam in masina si plecam in primul loc care ne vine in mine. Asa ca Sibiu a fost primul rasarit. Faptul ca locuim in Brasov, ne ofera sansa ca timpul parcurs pentru destinatiile dorite sa fie mai scurt, oriunde am decide sa mergem. Doar suntem in centrul tarii, nu? :D

Asadar, am ales Sibiul si am pornit la drum. Vazusem niste fotografii minunate realizate la Palatul Brukental, care era chiar in drumul nostru, si am decis ca ar fi momentul sa il vizitam daca tot suntem in trecere, fiind de mult asternut pe lista mea de ‘locuri de vizitat’. Desi era o zi ploioasa si am zis ca nu avem prea multe de facut acolo, am zis totusi sa incercam. Si norocul a facut ca in perioada asta sa aiba loc o expozitie de costume medievale, pe care nu le poti doar admira, ci le poti si imbraca!

Nici nu visam cand ne-am gandit sa mergem acolo la asa ceva! La inceput putin timizi, surprinsi de faptul ca puteam face asta, am zis ca nu-i adevarat cand doamna de acolo incepea deja sa ne imbrace chiar inainte de a zice ca vrem. Dar ne-am bucurat de moment, exprimandu-ne dupa regretul ca nu am apucat sa filmam macar cateva cadre, dar in schimb am facut poze… cate s-au putut ajutati de doamna care se ocupa de expozitie.

Am avut ocazia ca purtam chiar doua randuri de costume, unul mai frumos ca altul! Recunosc ca cel albastru mi-a ramas in suflet. ^_^ Dupa ce ne-a trecut entuziasmul costumatului, am zis sa vizitam si gradina palatului, ca doar pentru ea venisem, nu?
Chiar daca atunci cand am ajuns ploua, cat am fost noi prin alte vremuri, soarele a iesit. Si ce bucurie mai mare ca asta puteam avea?
Peisajul inca tomnatic, facea din locul acela unul de vis. Este un loc perfect pentru mirii care vor sa aiba parte de o sedinta foto intr-un peisaj de poveste.
Va vine sa credeti ca mi-au placut scarile? Mult mai multe decat cele pe care urcam colina la facultate dar totodata si mai placute de parcurs!
Eu zic ca mai bine le las pe ele sa va arate experienta noastra acolo, ca dupa cum bine stim ‘o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte.
Daca o sa aveti vreodata drum in Sibiu, va indemn sa popositi cateva momente si la Palatul Brukental, sa vizitati macar gradina palatului. Merita!

November 8 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM