Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

Beauty

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem scurt ce facem?

Un raspuns ar fi ca bagam foarfeca in el. Dar daca la 2 secunde dupa minunata schimbare consideram ca am facut o greseala? :D
Ce facem atunci in afara de a ne apuca de bocit dupa parul care tocmai a atins pamantul?

Va zic eu!

Ne gandim bine inainte daca o astfel de schimbare ne-ar fi prielnica si simulam o tunsoare scurta sa vedem daca ne-ar avantaja.

Exact asta am facut eu!

Mi-am transformat parul lung intr-un minunat bob scurt. Dar doar de proba. Nu am ganduri asa radicaleā€¦ deocamdata! :D

Dar pentru cele care va ganditi totusi la o astfel de schimbare, va invit sa parcurgeti videoclip-ul de cateva secunde de mai jos.

January 16 2019  /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunoscā€¦ Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face, Mihai Medves.

Ti-a placut ?

Ajuta-ma cu un share!

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Bridal Look

Imi place sa vad frumosul in toate lucrurile si oamenii ce imi apar in cale si asta cred ca e motivul pentru care printre pasiunile mele principale se regaseste domeniul..

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM