Povesti prin imagini

Lifestyle

Mihai e omul despre care aș putea vorbi până mi s-ar termina cuvintele, dar azi am să mă rezum doar la două: pasiune și perseverență. Cochetând încă de mic cu domeniul fotografiei, un timp chiar fără să conștientizeze , a dezvoltat o pasiune puternică pentru spunerea poveștilor prin imagini.

Eu am fost martora evoluției lui atât personale cât și din punct de vedere tehnic sau digital. Și-a început drumul în fotografie apelând la camera foto a unui IPhone 3GS, mai apoi urmând să-și achiziționeze primului său aparat fotografic, care nu a fost tocmai in concordanță cu așteptările mele, fiind un aparat de buzunar. Îmi amintesc și acum cu drag momentele când l-am inaugurat și minunățiile de poze care le-a scos chiar dacă aparatul nu era deloc profesional. Eu sunt de părere că daca pui pasiune în ceea ce faci, chiar dacă ai resurse limitate poți realiza lucruri minunate.

Rememorez cu bucurie momentele când îmi povestea de noile achiziții, și emoțiile pe care mi le transmitea când visul lui de a deveni un fotograf apreciat începea ușor, ușor să se contureze. Mulți cunoscuți și nu numai au luat parte la povestea noastra prin vizionarea fotografiilor, ce ilustrau bucuria din ochii noștri în momentele când eram împreună. Partea frumoasă când ai un iubit fotograf este faptul că amintirile sunt transformate in lucruri „fizice” cu ajutorul pozelor și al filmulețelor.

Ar fi multe de zis despre el și despre pasiunea prin care face lucruri minunate, însă plănuiesc să mai scriu articole care să îl aibă drept subiect. Așa că dacă vreți să mai descoperiți modul cum reușeste să surprindă povești prin imagini, vă invit să îmi urmăriți următoarele articole.

Însă pe langă mini povestioara despre pasiunea lui, mi-am propus să vă arăt un mini video, foarte drag sufletului meu. A fost modul în care, prin stilul nostru caracteristic, ne-am surprins cunostințele de fericitul eveniment ce avea să urmeze.

Vă invit să vizionați o mică părticică din noi și să ne lăsați într-un comentariu părerile voastre. Menționez că întreg filmulețul a fost realizat de soțul meu, fără nici un pic de ajutor extern.

I’m proud of him! ^_^ 

April 18 2018 /

Larisa Viviana

Hello!

Subscribe

Subscribe

Cel mai greu imi este sa scriu despre mine! De ce, nu stiu! Poate nu am stat suficient de mult timp cu mine sa ma cunosc… Stiu cum ma cheama, cati ani am si cine sunt mama si tata?
Cred ca e suficient!
Totusi glumesc! Doar asta stiam cand aveam 2 ani. Acum stiu mai multe, dar nu am sa incep sa scriu de toate despre mine. Prefer sa ma cunoasteti prin ceea ce fac si prin ceea ce exprim. Imi place sa vorbesc prin imagini asa cum si cel care imi este partener de calatorie in aceasta minunata viata o face.

Your email address will not be published.

Leave a comment

Post comment

You may also like

Va spuneam intr-un alt articol ca ne-am pornit la Sibiu si am poposit cateva momente si la Palatul Brukental. Cum ne-am pornit de dimineata, ne-a mai ramas ceva timp pana se facea intuneric pentru a putea admira luminitele de la...

La pas prin alte vremuri

TRAVEL

BEAUTY

Vreau parul scurt, dar fara sa-l tai! Se poate?

E drept si dovedit! Cand avem parul cret il vrem drept, cand avem par mult vrem mai putin si invers, dar cand avem parul lung si il vrem…

VIEW POST

Follow me
Thank you

INSTAGRAM